Pour la petite histoire...

Onderbergen, 6, 1992.
Coeur d'Artichaut ontstaat als een kleine bistro die zich onderscheidt door zijn – voor die tijd nog vrij nieuwe - focus op een gezonde keuken. Al snel worden de Coeur slaatjes the talk of the town, en wordt de kleine Coeur d'Artichaut een grote jongen...

Fast forward, 1997.
Na vijf succesjaren wordt de oversteek gemaakt naar Onderbergen 6: een prachtig oud hotel uit 1847, toen gasten zich nog per paard en koets verplaatsten. Wat ooit een bistro was transformeert zich in een zwart-wit gestileerd gastronomisch restaurant, met wit gesteven nappen, en een vleugje jazz op de achtergrond.

En toen was het nu.
Vijftien succesvolle jaren later kon het restaurant alweer een trapje hoger klimmen. En hoewel deze uitdaging de logische next step leek, kozen we er bewust voor om terug te keren naar de stijl van toen. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit betekent dat alles in huis wordt bereid, en zoveel mogelijk met lokale producten en vooral lokale leveranciers wordt gewerkt.

We wensen u en uw gasten smakelijk eten namens ons ganse team,

Eric de Wagenaere en Thip Boonchan.


PS. Voor onze lunch en suggesties kunt u steeds terecht op onze facebookpagina.
Meer info over onze Chef Tom Van Lysebettens.

Leaf