Naar de Galapagos reizen? Dat wilt u goed uitzoeken

De eilandengroep ten westen van Ecuador en behorende tot dit land zijn een toplocatie voor een uiterst bijzondere reis. Wilt u altijd al naar Galapagos reizen omdat u naar een plaats wilt gaan met diverse eilanden, elk met hun eigen plantensoorten en diersoorten? Een eilandengroep die nog nauwelijks is aangetast door de mens en die natuurlijk een grote bekendheid heeft verworven omdat de Darwin er met de Beagle langs is gevaren? Sterker nog, tijdens zijn Galapagos reizen heeft hij de basis gelegd voor de moderne evolutieleer zoals we die nog steeds in de basis kennen. Kiest u ervoor om naar de Galapagos te reizen dan zoekt u waarschijnlijk naar een reisbureau dat zich hierin heeft gespecialiseerd. Een reisbureau waar u terecht kunt voor dergelijke bijzondere specifieke Galapagos reizen of naar andere delen van Zuid-Amerika. Mocht u dit overwegen dan hopen wij van harte dat u eens op onze website kijkt. Want op atacama.be vindt u diverse voorbeelden van reizen naar dit paradijs. De medewerkers van Atacama zijn heuse vaklui en weten als geen ander hoe ze uw wensen in daadwerkelijke reisprogramma’s kunnen transformeren. En dat betekent dat u enkel uw wensen en ideeën hoeft aan te dragen en dat wij vervolgens de reis op maat snijden. All-in betekent in dit geval dat de reizen tussen de eilanden geboekt worden net als de overnachtingen en het ontbijt. U hoeft enkel nog de vliegreis te boeken. Doe dat wel op tijd want u zult begrijpen dat er niet heel erg vaak gevolgen wordt naar Ecuador met aansluiting op de cruise naar deze unieke plek op Aarde.

Onze Galapagos reizen op maat zullen u altijd bijblijven

Wilt u naar de Galapagos reizen dan kunt u dat enkel per cruiseschip doen. Wij bieden geheel verzorgde rondreizen aan zoals de Darwin explorer reis. Die bestaat uit:

  • Een reis van 4 dagen per cruiseschip,
  • Met daarnaast een dagje Quito, de hoofdstad van Ecuador, een bezoekje aan de plaatselijke indianenmarkt Otavalo en een avontuurlijk tripje naar het Noordelijke Andesgebergte.

Deze vakantie duurt in totaal 15 dagen waarbij het eerste gedeelte op behoorlijke hoogte, tussen de 2.500 meter en de 4.500 meter wordt doorgebracht. De Cruise duurt aldus vier dagen met alle maaltijden aan boord van het schip. U kunt per zodiakbootje of zelfs wandelend deze eilanden verkennen waarbij het zo kan zijn dat u wel een stukje door het water moet lopen om de kust te bereiken. Maar dat verhoogt het avontuurlijke reisgevoel ongetwijfeld. Dit is overigens slechts 1 van de 5 verschillende Galapagos reizen die we hebben opgenomen in ons assortiment. Hebt u al een of zelfs meerdere Galapagos reizen achter de rug en is het de hoogste tijd om een ander deel van dit continent te ontdekken? Denk dan nog eens aan ons want u kunt ook rondreizen door Argentinië, Bolivia, Peru en het Amazonewoud bij ons boeken. Of het nu gaat om een individuele reis zonder verdere begeleiding, een gezinsrondreis of zelfs een spannende trektocht, wij zijn van alle markten thuis.

Ontdek de unieke flora en fauna van deze eilanden

Naar de Galapagos reizen, dat wil iedereen wel. Het is natuurlijk iets duurder dan een vakantie naar het zuiden van Europa laat staan naar de plaatselijke camping. Toch is het zeer de moeite waard om hier voor te sparen. U komt in aanraking met geheel andere culturen en met een schone natuur die u hier in Europa niet zult kunnen vinden. Hebt u nog vragen? Wilt u graag een offerte ontvangen? Klim eens in de pen en schrijf ons per e-mail aan.