Wij zijn overgestapt op dit crm-systeem

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een forse verandering doorgevoerd. Wij hadden namelijk in de loop der jaren een enorm klantenbestand opgebouwd, maar wij hebben daar eigenlijk nooit iets mee gedaan. Dat hoefde ook niet zozeer omdat wij altijd nieuwe klanten kregen en daarom hoefden wij niet heel veel tijd en energie te steken in het warm houden van onze contacten. Toen wij op een gegeven moment merkten dat wij veel tijd kwijt waren aan het vinden van nieuwe klanten, hebben wij besloten om een keer een beroep te doen op onze oude contacten. Al snel hadden wij in de gaten dat wij hier een goed systeem voor moesten vinden om het onszelf wat gemakkelijker te maken. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens een goed crm-systeem konden vinden. Wanneer wij namelijk een crm-systeem konden gaan gebruiken, zou ons dit heel veel tijd en geld kunnen besparen. Wij hebben daarom meteen gekeken waar wij een crm-systeem konden vinden dat aan onze eisen voldeed. Wij zijn namelijk een professioneel bedrijf en wij wilden daarom ook een goed crm-systeem vinden. Wij hebben stad en land afgezocht en uiteindelijk kwamen wij toen terecht bij de mensen van public.teamleader.be. Deze mensen weten wat een goed crm-systeem is en wij hebben hier dan ook met veel plezier de site bekeken. Hier vonden wij een schat aan informatie en, belangrijker nog, een hoop interessante mogelijkheden. Wij wilden dus graag weten of deze mensen ons zouden kunnen helpen en dus hebben wij snel even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf. Deze hebben ons voorgelicht over de mogelijkheden en al snel was het ons duidelijk dat wij hier onze slag zouden moeten gaan slaan.

Dit crm-systeem is heel erg goed

Toen wij eenmaal met de mensen van teamleader in gesprek gingen, hebben wij gekeken naar de mogelijkheden die zij ons te bieden hadden wanneer het ging over een goed crm-systeem. Wij hadden een aantal eisen, waarvan de belangrijkste was dat wij een systeem wilden vinden dat eenvoudig te bedienen was. Wij hebben namelijk vaak nieuwe werknemers en zij moeten niet iedere keer een ingewikkelde cursus moeten hoeven volgen wanneer zij met dit crm-systeem moeten werken. De mensen van teamleader garandeerden ons dat wij heel goed met hun crm-systeem zouden kunnen werken en ik kan u zeggen dat dit inderdaad het geval is, want wij werken er nu al een aantal maanden mee. Dit was heel snel geregeld want de mensen van public.teamleader zijn echte doorzetters en zij gaan meteen voor je aan de slag wanneer je ze een opdracht geeft. Wij zijn dus heel tevreden over dit bedrijf. 

Dit was wat wij zochten

Wij zijn heel erg tevreden over de diensten en producten van dit bedrijf en wij zouden iedereen dit bedrijf willen aanraden. U kunt hier namelijk:

  • Een heel goed systeem kopen 
  • Een systeem kopen dat zich eenvoudig laat gebruiken, doch zeer geavanceerd is
  • Altijd een beroep doen op de mensen van dit bedrijf als u vragen heeft

Wij hopen nog lang met ons nieuwe systeem te kunnen werken want dit bevalt ons namelijk heel erg goed.