Bent u op zoek naar een prive detective?

Zit u nog steeds na te denken over dat ene incident? Krijgt u maar geen grip op de zaak en wilt u graag de echte feiten weten? Weet u niet meer hoe u hier zelf uit moet komen? Stop dan niet met lezen! Kronos et Veritas detectives biedt namelijk prive detective aan, waarbij zij u kunnen helpen met zowel familiaire als zakelijke problemen. Kronos et Veritas is een wettelijk erkend prive detective bureau en heeft al 17 jaar lang ervaring op het gebied van prive detective. Sinds 1999 verlenen zij hun diensten aan bedrijven, particulieren en advocaten in Nederland, België en Frankrijk. Zij zijn bereikbaar via hun site kevdetectives.

Wanneer schakelt u een prive detective in?

Zakelijke diensten behoren tot de speciliteit van Kronos et Veritas. Zakelijk kunt u een prive detective inschakelen bij elke vorm van bedrijfsfraude, afpersing, chantage of criminele handelingen. De zakelijke prive detectives zijn gericht op het achterhalen van een (crimineel) incident. Zoals ik eerder benoemd heb, kunt u ook op bijvoorbeeld familiair gebied een prive detective inschakelen, dit valt onder de particulaire diensten. Maar aan wat voor zaken kunt u dan denken? Onder de particulaire diensten van een prive detective vallen bijvoorbeeld overspel, stalking, seksueel misbruik, vermiste of verdwenen personen, mishandeling of huiselijk geweld. Iedereen komt weleens in aanraking met dit soort problematiek, maar niet iedereen schakelt hier een prive detective voor in. Het is daarom ook aan u om in te schatten of u baat heeft bij een prive detective. Het belangrijkste wat Kronos et Veritas wil bereiken, is dat zij u graag de nodige ondersteuning willen bieden. Dit om zo al het fijne van de desbetreffende zaak te achterhalen en/of het nodige bewijsmateriaal te verzamelen. Wat u wenst wordt uitgevoerd.

Wat heeft Kronos et Veritas detectives te bieden?

U vraagt zich vast af waarom u voor Kronos et Veritas prive detective moet kiezen en wat hun voordelen zijn ten opzichte van andere prive detective bedrijven. Er zijn namelijk uiteraard meerdere bedrijven welke prive detective aanbieden, maar Kronos et Veritas uit België is veruit de beste! Waarom ik dit vind, zal ik hieronder voor u op een rijtje zetten:

  • U begint bij Kronos et Veritas met een verkennend gesprek met een ervaren prive detective
  • U ontvangt een bespreking met een prive detective omtrent de eventuele onderzoeksmethode
  • Voordat de zaak begint ontvangt u een nauwkeurige berekening van het budget
  • U krijgt te maken met een groot team van ervaren prive detectives, welke zowel uit mannen als uit vrouwen bestaat
  • Een samenwerking met advocatenkantoren in verschillende specialiteiten
  • Uiteindelijk ontvangt u een volledig juridisch eindrapport met rechtsgeldige bewijsstukken

Kortom: wanneer u bij Kronos et Veritas een prive detective inschakelt, komt u bijna gegarandeerd achter uw vraagstuk. Daarnaast krijgt u een volledig juridisch eindrapport mee wanneer het onderzoek afgelopen is. Zij zullen u hierbij ook zo goed mogelijk helpen, zodat u eventueel ijzersterk voor de dag kan komen in de rechtszaal. Wanneer u nog vragen heeft, verwijs ik u graag door naar bovenstaande link. Op de website van Kronos et Veritas is uiteraard ook een telefoonnummer en mailadres te vinden zodat u snel contact met hen kan opnemen.