Onze zoektocht naar het perfecte vakantiehuis in de Provence

Toen ik nog klein was gingen we elk jaar met ons gezin (mijn ouders, broertje en zusje) op vakantie naar een vakantiehuis in de Provence. Dit was voor ons allemaal het hoogtepunt van het jaar, omdat we echt even weg waren van de dagelijkse routine. Daar in dat pittoreske vakantiehuis in de Provence, kwamen we allemaal tot rust en laadden we weer op voor alles wat komen ging na de vakantie. Mijn ouders vonden de regio altijd al mooi en gingen daar ook als kind al heen, dus het sprak voor zich dat ze toen ze zelf kinderen kregen ze hen graag mee wilden nemen naar dit prachtige gebied. Een aangezien we allemaal totaal niet van kamperen houden (we haten beestjes, gedeelde toiletgebouwen en afwassen,) kozen we elk jaar opnieuw voor een mooi vakantiehuis in de Provence. Want als je in een huisje zit geniet je toch iets meer luxe dan op een camping, vonden wij. Nu ik zelf volwassen ben deel ik die mening en huur ik ook voor mijn eigen gezien liefst een luxe huisje, met alles erop en eraan. Zodat we, eenmaal aangekomen op onze bestemming, niets anders hoeven te doen dan genieten van de zon en onze tijd samen. Het vinden van dit perfecte huisje was wel nog een hele zoektocht. Er zijn ontzettend veel websites die een vakantiehuis in de Provence aanbieden, dus zie daar maar eens het perfecte huisje uit te pikken. Wij vonden het in ieder geval erg lastig. Tot we stuitten op https://www.interhome.be. Op de website van Interhome vind je een enorm aanbod voor een vakantiehuis in de Provence, maar ook in vele andere landen en gebieden. Je kunt direct op de homepage de data invoeren wanneer je wilt gaan, het aantal personen en de regio die je voorkeur heeft, en er rollen automatisch de beschikbare huisjes uit, ideaal!

Een uniek vakantiehuis in de Provence vind je via Interhome

Het maakt echt niet uit waar je heen wil, Interhome heeft ook voor jouw vakantie het perfecte vakantiehuisje. Een overzicht van de regio’s staat op de website, waarvan de meest populaire onder andere zijn:

  • De Côte d’Azur
  • De Costa Blanca
  • Toscane Chianti
  •  Wallis
  • en Istrië

Maar als je niet precies weet waar je heen wilt, maar wel een bepaald thema in gedachte hebt, zoals in plaats van een vakantiehuis in de Provence, liever een huisje aan de kust of een wintersport chalet, dan zoek je gewoon op dat thema en laat je je verrassen door de verschillende beschikbare locaties. Bovendien kun je ook een kijkje nemen tussen alle last minute-aanbiedingen, daar zit namelijk ook vaak een heel uniek vakantiehuis in de Provence bij, die bijvoorbeeld door een ander gezin geannuleerd is of simpelweg door goed geluk nog beschikbaar is! Het loont zeker de moeite om daar even op de klikken dus.

De service van interhome als vakantiehuis expert

De service van interhome reikt verder dan enkel het showen van alle mogelijkheden op vakantiegebied. (Ze hebben inmiddels meer dan 40.000 vakantiehuizen online staan!) Maar interhome doet meer; ze handelen het gehele boekingsproces voor je af, en zodra je met je gezin in dat mooie vakantiehuis in de Provence arriveert regelen ze de sleuteloverdracht en wanneer je vertrekt de eindschoonmaak. Bovendien zorgen ze voor kwalitatief goede vakantiehuizen door gebruik te maken van een algemeen erkende sterrenclassificatie. Je weet dus aan de hand van de hoeveelheid sterren precies hoeveel luxe je boekt en wat je kunt verwachten. En kom je er niet helemaal uit? Hun klantenservice is 24/7 beschikbaar, dat noem ik nog eens goede service! Fijne vakantie!