Zilver kopen doet u bij Silver Fund

Zilver kopen wilt u het liefst bij een betrouwbare handelaar doen. U investeert namelijk veel geld bij het zilver kopen. Bij Silver Fund vindt u een kwalitatieve selectie van bullion munten. Zilver kopen is daarnaast ook nog extra makkelijk doordat u kunt investeren in wereldwijd verhandelbare munten. Wij leggen u graag uit welke munten wij in ons assortiment hebben, zodat u vandaag kunt beginnen met zilver te kopen en u een investering hebt die levenslang een goede waarde heeft.

Grote verscheidenheid bij zilver kopen

Zilver kopen dient research vooraf te hebben. Zilver kopen doet u namelijk niet zomaar. U wilt het altijd tegen de scherpste prijzen hebben, zodat uw investering in de toekomst meer waard kan zijn. Bij Silver Fund heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan wereldwijd verhandelbare munten, zoals de Wiener Philharmoniker, Maple Leaf en Silver Eagle. Wij leggen u graag uit wat al onze munten zijn, zodat u zeker bent van uw keuze bij het zilver kopen via onze winkel. De 1 ounce zilveren Wiener Philharmoniker is wereldwijd zeer geliefd bij mensen die fysiek zilver kopen. Dit komt door een aantal voordelen van de munt:

  • Hij heeft een hoog zilvergehalte van 99,9%.
  • Zijn scherpe prijs zorgt ervoor dat beleggers deze munt als de beste beleggingsmunt van Europa bestempelen.

De Maple Leaf is geslagen in 99,99% zuiver zilver. Hierdoor is het wereldwijd een van de puurste en populairste zilveren munten. Haar bekendheid heeft er tevens voor gezorgd dat de munt wereldwijd verhandelbaar is en daarnaast ook vaak beperkt beschikbaar zijn. De nieuw geslagen zilveren Canadian Maple Leaf is echter bij ons te koop! Zo ook de Silver Eagle, de enige officiële beleggingsmunt van de Verenigde Staten. Zij wordt geslagen door de United States Munt uit 99,99% zuiver zilver. De nieuwe zilveren American Silver Eagle is bij ons te koop, zodat u direct kunt beginnen met uw internationale handel. Indien u overweegt om een van deze zilver munten te kopen, dan geniet u van mooie kortingen als u deze aankoopt per tube of monsterbox. Deze zijn bovendien rechtstreeks uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk en snel in onze webshop of in een van onze winkels. In onze winkels staan onze medewerkers u graag bij voor advies bij het zilver kopen. Al onze productprijzen zijn tevens inclusief BTW. De prijs die u ziet, is dus de prijs die u betaald. Zij vallen echter onder de BTW-margeregeling doordat ze ook een zekere verzamelwaarde hebben. Bij het leveren van de zilveren munten bent u slechts de BTW verschuldigd van de winstmarge en niet over de volledige verkoopwaarde. Hierdoor staat de BTW niet op uw factuur vermeld.

Wij helpen u graag bij uw investering in zilveren munten

Silver Fund is uw specialist als u wilt investeren en beleggen in zilver. Wij zijn onderdeel van The House Group en staan bekend als een betrouwbaar adres voor het beleggen in vaste waarden. Onze jarenlange ervaring en onberispelijke reputatie staan ten dienste van iedereen die zijn vermogen wil vrijwaren. Edelmetaal is namelijk een veilig, vast, tastbaar en betrouwbaar beleggingsmateriaal. Een onmisbare fundering in elke beleggingsportefeuille. Wij hebben winkels in Brussel, Gent en Sint-Niklaas, waar onze medewerkers voor u klaar staan om u advies te geven. U kunt ook contact opnemen middels de contactgegevens op https://www.silver-fund.be/nl/. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Zodra wij uw gegevens hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan u altijd bij met advies of het beantwoorden van al uw vragen. Wij hopen u snel te kunnen helpen bij uw eerste investering.